•  

Laatste informatie uit de bestuurskamer

Accommodatie:

In de samenwerkingsovereenkomst die is aangegaan met DVC en Flash is onder andere het medegebruik van de sportvelden aan de Paterstraat geregeld. Trainen aan de Paterstraat biedt een oplossing voor de krapte die we met één verlicht trainingsveld hebben in het Jacobskamp. Met behulp van onze vereniging (onze mensen zorgden voor de voorbereidende werkzaamheden en we staan in voor de financiering van het project) werd een lichtinstallatie gezet op het terrein van de damesvoetbalvereniging.

Een investering voor de toekomst, want deze installatie zal overgaan naar het op termijn te realiseren nieuwe sportpark. Onze selectie (Den Dungen 1 en 2) zal vanaf oktober de trainingen gaan houden aan de velden aan de Paterstraat.

Hiermee wordt in het Jacobskamp de broodnodige ruimte gecreëerd voor onze jeugdteams en lagere senioren.

Inzet vrijwilligers:

We zijn weer enkele enthousiaste vrijwilligers rijker. Het materiaalbeheer op de doordeweekse avonden is op maandag (Gerard Kastelijn), dinsdag (Rien v.d. Broek) en donderdag (Jan van Alebeek) in goede handen. Op woensdag hadden we nog een vacature. Martijn Blom en Jeanne van Pinxteren hebben zich bereid getoond deze klus mee te gaan klaren.

Tevens hebben we het materiaalbeheer in onze organisatie vanaf heden ondergebracht bij de commissie Wedstrijdzaken.

Op zondag bij de wedstrijden van ons eerste elftal zal Han van de Veerdonk voortaan de aankondigingen verrichten. Hij blijft hierbij steun ondervinden van Geert Mutsaars jr. Wij zijn ervan overtuigd dat dit jeugdige duo voor een prettige omlijsting van de thuiswedstrijden van Den Dungen 1 zal zorgen.

Algemene Ledenvergadering:

De jaarvergadering zal dit jaar worden gehouden op maandag 30 oktober 2006. De begroting zal voor dit seizoen anders van opzet zijn dan we gewend waren. Aansluitend bij onze eerder doorgevoerde organisatiewijzigingen zullen de commissievoorzitters (allen bestuursleden) als budgethouder meer verantwoordelijkheid op het financiële vlak gaan krijgen. In de week van 15 oktober a.s. zal de agenda in het clubblad verschijnen.

Terug naar het overzicht