•  

Bijeenkomst CV Opleidingen - 8 november

Middels deze oproep nodigen wij alle (jeugd)trainers en (jeugd) leiders uit voor de 4e bijeenkomst CV woensdag 8 november 2006 a.s. aanvang 18.30 uur.

Deze bijeenkomst begint opnieuw een uur eerder dan staat aangekondigd om zoveel mogelijks trainers en leiders in de gelegenheid te stelen aanwezig te zijn.

De 4e bijeenkomst staat in het teken van oefenstof gericht op A – B – C en D junioren. Enkele oefenvormen die gericht zijn op tactische omzettingen tijdens wedstrijden zullen deze bijeenkomst uitgelegd en beoefent worden.

Na de geweldige opkomst de laatste keer, maar liefst 35 personen, verwachten wij eenzelfde aantal te mogen begroeten. Verzoek aan de trainers en leiders om op tijd te komen in trainingsoutfit. De oefenvormen zullen in de praktijk beoefend gaan worden door de aanwezige groep trainers/leiders. Als gasttrainer zal deze avond aanwezig zijn Maart van Lith die mij op onderdelen zal assisteren en ondersteunen.

De training wordt gehouden op het hoofdveld zodat iedereen die belangstelling heeft vanaf de tribune de verrichtingen goed kan blijven volgen. Komende week krijgen alle trainers/leiders een persoonlijke uitnodiging inclusief verslag vorige bijenkomst per e-mail toegestuurd.

CV Opleidingen

Jan van Grinsven

Terug naar het overzicht