•  

Aardig op dreef

We hebben er inmiddels weer twee volle maanden competitievoetbal opzitten in het nieuwe seizoen 2006/2007.

De trainingen worden bijzonder goed bezocht, de oefenstof met veel enthousiasme gedoceerd en in praktijk gebracht. In het weekend ontmoeten we op het sportpark voetballers en begeleiders die de ene keer luidkeels juichen om een doelpunt om een andere keer met gebogen hoofd terug te lopen naar de middenstip bij een tegengoal. En zo is de stemming uitgelaten bij een overwinning, zijn we soms tevreden met een gelijkspel en hebben we enige moeite met het incasseren van een nederlaag.

In het algemeen kunnen de spelers van de meeste teams tot dusverre echter tevreden zijn met de behaalde resultaten. Het merendeel van de leden speelt wekelijks een lekkere partij voetbal en daar wordt door zowel de acteurs als de ondersteuners veel plezier aan beleefd! En daar draait het allemaal om!

Aardige bijkomstigheid is dat er door zowel diverse senioren- als jeugdteams op dit moment een eervolle plaats op de ranglijst ingenomen wordt. Vasthouden is de boodschap! En mocht er nog tegenslag optreden, zorg dan met vereende krachten deze weer te boven te komen!

Het is u allen bekend dat de standenlijsten van de diverse Dungense teams op een gemakkelijke wijze kunnen worden geraadpleegd via onze website www.rkvvdendungen.net.

Terug naar het overzicht