•  

Sinterklaas doet ook Jacobskamp aan...

Zo rond de tijd dat de Sint en zijn Pietermannen voet op Nederlandse bodem zetten, zijn de klimatologische omstandigheden vaak van dien aard dat voetbalprogramma’s niet in zijn geheel kunnen worden afgewerkt. Een dag nadat de stoomboot binnenvoer, was het al zover. Een gedeelte van de wedstrijden werd afgelast, omdat vanwege het vochtige weer de gesteldheid van de terreinen het spelen van een partij voetbal niet toeliet.

Nu afgelastingen van trainingen en wedstrijden vaker aan de orde kunnen zijn, wijzen we u op de informatie die we hierover zowel via de Aftrap als de website gegeven hebben.

Nou maar hopen dat de training van onze F-pupillen op woensdag 29 november a.s. wel doorgang kan vinden. De nevenactiviteitencommissie van onze vereniging heeft namelijk op die dag De Sint en zijn Pieten uitgenodigd om dan te gast te zijn bij de training van alle F-pupillen (ook de mini’s). Onze allerkleinste voetballers gaan ongetwijfeld met heel veel overgave, inzet en enthousiasme Sinterklaas overtuigen van hun geweldige voetbalkwaliteiten.

Binnen de voetbalvereniging proberen we de aandacht over de leden zo goed mogelijk te verdelen. U zult er allen begrip voor hebben dat er juist rond Sinterklaastijd iets extra’s gedaan wordt voor een groepje goedgelovigen!

Terug naar het overzicht