•  

Evaluatieavond jeugd- en seniorenplan...

Deze zomer heeft de commissie voetbalzaken het Jeugd- en Seniorenplan RKVV Den Dungen “samen op weg naar duidelijkheid….” gepresenteerd. In dit plan wordt de organisatie rondom voetbalzaken van onze vereniging uitgewerkt, en worden taken van de commissie beschreven. Ook de uitgangspunten van de vereniging en de visie worden er besproken. Het uiteindelijke doel van het plan is om het plezier van alle leden in het beoefenen van hun sport te verhogen.

Om na te gaan of we als commissie op het goede spoor zitten en iedereen inspraak te geven in de te volgen route organiseren we op woensdag 13 december een avond om dit plan eens kritisch tegen het licht te houden. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00u. Tijdens deze avond lopen we het plan in vogelvlucht nog een keer door, en verder proberen we door stellingen een discussie op gang te brengen die kan leiden tot bijstelling/verbetering van het plan.

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om met ons mee te denken. Het is absoluut niet de bedoeling dat dit een voorlichtingsavond wordt waarbij wij alleen het woord zullen voeren. De leden staan voorop en wij willen dat de leden zich goed voelen bij het plan. Alles kan besproken worden, en we hopen op de komst van een groot aantal leden die op een positief kritische wijze willen meedenken over het jeugd- en seniorenplan.

(het plan is te lezen op onze website en is aan alle elftalleiders uitgedeeld)

Hoe ziet de avond eruit:

19.30 uur Waarom deze avond?

19.35 uur kort doornemen jeugd-en seniorenplan 2006-2010.

19.40 uur Presenteren van de stellingen.

19.45 uur In groepen bespreken van de stellingen.

20.30 uur Elke groep presenteert hun bevinden.

20.50 uur Afsluiting (de cv geeft aan wat er met de opbrengsten van de avond zal gebeuren en wat de verdere stappen zullen zijn)

Commissie voetbalzaken

Terug naar het overzicht