•  

Prima prestaties jeugdteams

Onze D2 en E3 pupillen hebben het jaar geweldig afgesloten door kampioen te worden in de eerste reeks wedstrijden. Goede prestaties werden er ook geleverd door de overige jeugdteams. Iedereen presteerde naar vermogen.

Diegenen die het wat moeilijker hadden, wisten uiteindelijk toch het plezier in het voetbal te behouden en als team (met daarbij uiteraard de onmisbare leiding) zich op te peppen voor het vervolg in 2007.

De standaardteams staan er na de eerste competitiehelft goed voor. Ook de D-1 pupillen die een wat moeizame start kenden, zijn de goede weg ingeslagen. Zoals we dat van al onze jeugdige spelers verwachten, zullen ze ook in het nieuwe jaar goede resultaten gaan boeken. Als spelers, trainers en begeleiders met de betrokkenheid en inzet zoals die nu aan de dag wordt gelegd door wil blijven gaan, zal de jeugdafdeling aan het eind van het seizoen vol trots kunnen terugkijken op mooie resultaten.

Overigens staan ook onze B- 2 junioren nog bovenaan, maar die zullen af moeten wachten wat BVV 4 volgende week gaat doen met hun inhaalwedstrijd. Dus met een beetje geluk worden ook deze jongens misschien nog kampioen.

Terug naar het overzicht