•  

Aandacht voor de winterkampioenen

Voor een aantal jeugdteams kent de competitie twee delen. Tussen de periode van de hittegolven en de naderde winter in speelde zich deel 1 af.

Tijdens deze zogenaamde najaarscompetitie wisten twee Dungense teams de hoofdprijs in de wacht te slepen. En dus diende de kampioenen de eer te krijgen die hen toekwam.

Onze D-2 en E-3 waren in hun eerste serie van dit seizoen de beste in hun klasse; afgelopen zaterdag werden spelers en begeleiders in het zonnetje gezet. Weliswaar was vanwege de talrijke afgelastingen het sportpark niet tot in alle uithoeken gevuld, maar de personen waarom het ging, kregen de aandacht die ze verdienden. Ook de ouders van de succesvolle jeugdleden werden in de huldiging betrokken. Al met al een sfeervolle bijeenkomst waarvan alle aanwezigen genoten.

Komend weekend staat in het teken van de naderende winter, want met de feestdagen voor de deur worden dan in het huidige kalenderjaar de laatste wedstrijden afgewerkt. Vooral van ons eerste elftal wordt nog een uiterste krachtsinspanning verwacht tegen de koploper!

Terug naar het overzicht