•  

Hoofdtrainer Henry van Alebeek verlaat Den Dungen

Afgelopen donderdag is door hoofdtrainer Henry van Alebeek, in samenspraak met het bestuur, aan de spelersgroep en technische staf van onze selectie medegedeeld dat hij Den Dungen gaat verlaten. Henry zet zijn trainersloopbaan voort bij HCVH uit Heesch, momenteel 2e klasser. Henry traint voor het tweede jaar in Den Dungen, en heeft zijn ambities om hogerop te kunnen trainen nooit onder stoelen of banken geschoven.

Uitspraak van Henry op www.kliksport.nl:

“……..Ik ben blij met HVCH. Als zo’n club voorbij komt mag je dat niet laten lopen. Ik heb het enorm naar mijn zin hier bij Den Dungen en neem met pijn in mijn hart afscheid, …………….”

Ondanks het feit dat onze vereniging met Henry op vele fronten een absolute vakman in huis heeft, zeer tevreden is over de samenwerking en daardoor graag nog een jaar met hem verder wilde, respecteren we zijn besluit en wensen hem samen met de selectie nog héél veel succes in het resterende maanden van dit seizoen.

Wij gaan als vereniging aan de slag met een vervanger voor Henry, en hopen deze op korte termijn aan onze leden te kunnen presenteren.

Terug naar het overzicht