•  

Jeugdige medewerkers

Het beleid binnen onze voetbalclub is er op gericht om zoveel als mogelijk jeugdige mensen de kans te geven zich te ontwikkelen als kaderlid. Bij het formeren van de commissies die de uitvoerende taken op zich nemen, wordt rekening gehouden met een mix van ervaring en jong talent.

Om de continuïteit in onze bedrijfsvoering te waarborgen en de noodzakelijke doorstroming naar sleutelposities te bevorderen is het van belang jonge mensen een kans te bieden. En het moet gezegd dat wij ons bij onze voetbalclub gelukkig kunnen prijzen met de aanwezigheid van een stel goed gemotiveerde, enthousiaste, jeugdige krachten. Onder andere is men bereid zich als trainer, jeugdleider of commissielid in te zetten voor de voetbalclub.

Naast studie of werk in verenigingsverband actief zijn, betekent vaak een verrijking voor het eigen bestaan. Ook wanneer je zaken belangeloos doet, kun je daar veel voldoening aan over houden!

De vaste bezoekers van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal weten dat we tegenwoordig ook een tweetal zeer jeugdige omroepers hebben die voor een sfeervolle omlijsting van de wedstrijd zorgen. De komende twee opvolgende zondagen kunt u weer gaan genieten van dit tweetal. Het eerste elftal speelt zondag thuis tegen BZS en een week later tegen OSC. Laten we hopen dat de inbreng van onze jonge Dungense speakers spelers en begeleiders inspireert tot het boeken van een goed resultaat.

Terug naar het overzicht