•  

Vrijwilliger Wil Broeren plotseling overleden

Op maandagmorgen 5 februari 2007 is in het bijzijn van zijn collega’s van de maandagmorgenploeg geheel onverwacht onze vrijwilliger Wil Broeren overleden.

Zoals elke week verzamelden de heren van de werkploeg zich rond half negen op het sportpark om onder het genot van een kopje koffie het voetbalweekend te bespreken.

Gewoontegetrouw gaat men dan even later aan de slag voor het verrichten van het onderhoud aan de velden. Het zou dit keer echter een heel andere maandagmorgen worden dan al die andere keren! Plotseling werden de vrijwilligers namelijk geconfronteerd met de dood van hun collega Wil Broeren. Gezeten temidden van zijn voetbalmaten maakte een hartstilstand een einde aan zijn leven. Wil is 63 jaar geworden.

Wil Broeren, in het verleden nog actief als keeper bij RKVV Den Dungen, bracht trouw elke zondagmorgen een bezoekje aan het sportpark Jacobskamp om er wat wedstrijden van lagere teams te bekijken. Ook bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal was hij regelmatig aanwezig. De betrokkenheid bij onze vereniging was de laatste tijd alleen nog maar groter geworden. Wil was immers zo’n jaar geleden deel uit gaan maken van het team dat zorgt voor het veldonderhoud. Hij had het hierbij goed naar zijn zin en heeft het als zeer aangenaam ervaren zich wekelijks verdienstelijk te kunnen maken voor de voetbalclub. Praten over zijn geliefde sport voetbal en tegelijk werken voor de voetbalclub. Hij haalde er zijn voldoening uit en was er tevreden mee. En de voetbalclub was ermee geholpen!

Dankjewel Wil, voor je inzet voor onze vereniging!

Zo abrupt afscheid moeten nemen, valt natuurlijk ook zijn collega’s uit de werkploeg zwaar. Laten we elkaar hierin tot steun zijn.

In het bijzonder gaan onze gedachten en ons medeleven uit naar zijn vrouw, kinderen en overige familieleden.

Wij wensen hen sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Terug naar het overzicht