•  

Pupillenweekend 2007

Beste voetbalvrienden,

Aan het einde van dit seizoen gaan we zoals al vele jaren vertrouwd en met succes met onze D-,E- en F-pupillen een weekendje weg, om op deze manier met z’n allen het voetbalseizoen op een leuke manier af te sluiten. Een weekend met voetbal, speurtochten, buikschuiven, kussengevecht, etc … kortom, een weekend vol plezier voor iedereen!!!

We gaan dit jaar naar een nieuwe accommodatie, namelijk kampeerboerderij “W’tjewel” (www.w-tjewel.nl) in Eersel en wel van vrijdag 4 mei tot en met zondag 6 mei 2007. Het is nog vroeg, maar om toch zo snel mogelijk zekerheid te hebben over het aantal deelnemers, vragen we alvast jullie aandacht!

De week na carnaval zullen alle pupillen persoonlijk een inschrijfformulier krijgen wat ze binnen 2 weken kunnen inleveren. Dit inschrijfformulier zal ook vanaf de website te downloaden zijn. Op dit inschrijfformulier zullen verdere details over verblijf en kosten vermeld staan.

Wij hopen ook dit jaar natuurlijk weer op een zeer groot deelnemersveld zodat het pupillenweekend ook dit jaar weer een groot succes zal worden!!!

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND.

Meer informatie: http://www.w-tjewel.nl

Terug naar het overzicht