•  

Pupillenweekend 2007

Beste voetbalvrienden,

Aan het einde van dit seizoen gaan we zoals al vele jaren vertrouwd en met succes met onze D-,E- en F-pupillen een weekendje weg, om op deze manier met z’n allen het voetbalseizoen op een leuke manier af te sluiten. Een weekend met voetbal, speurtochten, buikschuiven, kussengevecht, etc … kortom, een weekend vol plezier voor iedereen!!!

We gaan dit jaar naar een nieuwe accommodatie, namelijk kampeerboerderij “W’tjewel” (www.w-tjewel.nl) in Eersel en wel van vrijdag 4 mei tot en met zondag 6 mei 2007.

Wil ook jij dit superleuke pupillenweekend niet missen, vul dan het inschrijfformulier in en lever het in bij de weekenddienst in de jeugd-bestuurskamer. Het inschrijfformulier zal iedereen persoonlijk krijgen, maar is ook te downloaden op de website (onder de knop “documenten”), of verkrijgbaar bij de weekenddienst. Wij verzoeken vriendelijk om dit uiterlijk zaterdag 24 maart te doen. Wij willen bovendien verzoeken om samen met dit formulier ook de eigen bijdrage te voldoen. De eigen bijdrage bedraagt dit jaar wederom € 17,50 Euro per persoon

Wij hopen ook dit jaar natuurlijk weer op een zeer groot deelnemersveld zodat het pupillenweekend ook dit jaar weer een groot succes zal worden!!!

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND.

Meer informatie: http://www.w-tjewel.nl

Terug naar het overzicht