•  

Vrijwilligersbijeenkomst

“De vrijwilligers zijn de kurk waar de vereniging op drijft”. Een veelgehoord gezegde dat zeker ook van toepassing is op onze voetbalvereniging. Voldoende kwalitatief goede medewerkers aantrekken om de vereniging draaiende te houden is steeds weer een zware opgave voor bestuurders van de club. Op momenten dat iedereen het privé en zakelijk steeds maar drukker krijgt, lijkt het een haast onmogelijk opgave om mensen ook nog bereid te vinden even een karweitje in verenigingsverband te klaren.

Ook voor onze voetbalclub hebben we wel eens vacatures waar de invulling even op zich laat wachten, maar in het algemeen hebben wij niet te klagen. Gelukkig maar! Vrijwilligerswerk is goed voor al die leden en een verrijking voor jezelf! Het eerder ingezette vrijwilligersbeleid werpt zijn vruchten af. Voor zover mogelijk wordt de taakinhoud van functionarissen verdeeld over meerdere personen.

Vele handen maken licht werkt, is hierbij in de praktijk echt van toepassing. We mogen trots zijn op al diegenen die het verenigingsleven in het algemeen en onze club in het bijzonder een warm hart toedragen. Al die vrijwilligers die zoveel betekenen voor onze club zijn op zaterdag 12 mei a.s. van 17.00 tot 21.00 uur van harte welkom op een gezellige vrijwilligersbijeenkomst.

De voetbalvereniging zegt u allen dank voor bewezen diensten. In een ontspannen sfeer lekker bijkletsen over je eigen vereniging, luisteren en meezingen met een vrolijk muziekje en genieten van een lekker drankje en een prima verzorgde hap!

Al die vrijwilligers hebben het dik verdiend! Noteert u alvast de datum. De persoonlijke uitnodigingen volgen!

Terug naar het overzicht