•  

Afsluiting seizoen 2006/2007

Komend weekend staat zowel voor de jeugd als de senioren de laatste officiële competitieronde op de rol. Ongeacht de resultaten kunnen al onze Dungense teams terugkijken op een leuk seizoen! Niet voor iedereen was er een ereplaats weggelegd, maar presteren op het sportieve vlak houdt ook in dat er met plezier en met een hoge mate van sportiviteit gespeeld is. Er hebben zich, op een enkel incident na, geen buitensporige vervelende zaken voorgedaan.

Onze tevreden voetballende leden en hun begeleiders mogen zaterdag en zondag a.s. het seizoen afsluiten met hun laatste competitiewedstrijd. Na afloop van de verschillende potjes voetbal wordt iedereen in de gelegenheid gesteld gezellig samen in ons clubhuis nog even wat zaken de revue te laten passeren en een blik te werpen op de toekomst. Vanuit de voetbalclub worden deze meetings ondersteund in de vorm van een hapje en een drankje.

In navolging van het vierde kan ook Den Dungen 5 nog de kampioensvlag hijsen. En als op zaterdag het “we are the champions” over Jacobskamp galmt, dan weten we dat het goed zit voor de jeugdteams (nog 5 kanshebbers) die een gooi doen naar het kampioenschap. We wensen het u toe er gezamenlijk een gezellige seizoensafsluiting van te maken.

Terug naar het overzicht