•  

Eerste elftal speelt nacompetitie

Afgelopen weekend werd de laatste speelronde afgewerkt. We kunnen voor onze club terugkijken op een succesvol verlopen seizoen. Succes wordt niet alleen gemeten aan de hand van behaalde prijzen, maar mede ook bepaald door de mate van sportiviteit. In dat opzicht mogen we tevreden zijn. Onze 10 senioren- en 23 jeugdteams hebben onze vereniging op een prima manier vertegenwoordigd.

De jeugdteams sloten afgelopen zaterdag op een gezellige manier het seizoen af. Voor de F-2, F-3 en D-2 pupillen kon er een extra feestelijk tintje worden gegeven aan de laatste competitiedag, omdat er ook nog een kampioenschap te vieren viel. Spelers en begeleiders, proficiat!

Een dag later stond er ook nog een kampioenswedstrijd voor het vijfde op de rol. In een directe confrontatie met de andere titelkandidaat kwam men helaas net iets tekort. Zoals bekend werd eerder al het vierde kampioen.

Op de valreep kreeg ook het eerste elftal nog een plaatsje toebedeeld in de nacompetitie. Onze hoofdmacht gaat dus nog een paar weken intensief aan het werk om trachten promotie af te dwingen. En laten we eerlijk zijn, spelen in de derde klasse, in de samenstelling zoals die nu is, zou toch prachtig zijn!

Een mooi vooruitzicht, maar een zware klus! Veel succes toegewenst!

Terug naar het overzicht