•  

Nacompetitie Den Dungen 1 - Alliance 1

Komende zondag 6 mei 2007 a.s. speelt ons eerste elftal tegen Alliance 1 uit Roosendaal (aanvang 14.30 uur ) haar eerste wedstrijd voor de nacompetitie met als doel te kunnen promoveren naar de 3e klasse KNVB.

Omdat het zondag wederom een stralende dag zal gaan worden willen we niet alleen op het veld maar ook rondom het veld de prestaties van onze hoofdmacht stevig ondersteunen. Een groep van onze jeugdleden zullen aanwezig zijn en gaan proberen de spelers van ons eerste elftal op te zwepen tot grote prestaties. Daarnaast zullen we voor een mooie intro en opkomst gaan zorgen, dus ben op tijd aanwezig 14.20 uur.

Na de wedstrijd is er in ons clubhuis een gezellige discotheek aanwezig, en omdat het zondag ook de bekerfinale is van AZ - AJAX om de Gatorade Cup zal deze wedstrijd va. 17.30 u te volgen zijn op een groot beeldscherm in ons clubhuis.

Tevens is komende zondag de laatste dag van het pupillenweekend en omstreeks 18.30 zullen alle leiders/staf zich aansluiten om nog een gezellig glaasje mee te drinken.

Dus daarom genoeg te doen komende zondag bij RKVV Den Dungen en hopelijk zien wij velen van jullie langs de lijn om onze jongens aan te moedigen in hun poging tot promotie. Daarnaast stellen we het op prijs om jullie allen daarna nog even te ontmoeten in ons clubhuis.

Bestuur RKVV Den Dungen

Terug naar het overzicht