•  

Nieuwsbrief RKVV Den Dungen

Komende maandag 28 mei 2007 a.s. speelt ons eerste elftal haar vierde wedstrijd in de nacompetitie. De Groen-Witten spelen dan de terugwedstrijd tegen VV Beek Vooruit uit Prinsenbeek (aanvang 14.30 uur op het Jacobskamp).

De eerste wedstrijd in Prinsenbeek eindigde in 1-1. Na een 1-0 achterstand, zorgde Dennis Visser voor de verdiende gelijkmaker. Het was een mooie open wedstrijd, waarin beide ploegen zeker aan elkaar gewaagd waren, maar er voor Den Dungen zeker kansen waren op een overwinning.

De groen-witte aanhang had duidelijk de overhand. Schitterend was het om te zien, hoe enthousiast jong en oud meeleeft met onze vaandeldragers. Dit wordt door de mannen en staf als een super steun in de rug gezien, en als vereniging kun je op zo’n supporters alleen maar enorm trots op zijn.

Aanstaande maandag staat de return dus op het programma, en wij hopen, dat we weer kunnen rekenen op een mooie en grote aanhang, waar we als vereniging wederom trots op mogen zijn. Aarzel niet, en kom naar het jacobskamp!

De mannen van hoofdtrainer Henry van Alebeek gaan er in ieder geval voor!

We geven de wedstrijd een feestelijk tintje, en hoe meer groen-witte zielen hoe meer vreugd. Zorg wel dat je om 14.20 uur aanwezig bent, zodat je vanaf het allereerste fluitsignaal alles mee kunt beleven.

Tot ziens,

Bestuur RKVV Den Dungen

Terug naar het overzicht