•  

Droom wreed verstoord?

Wat leek op een geweldig slotakkoord, eindigde gisteren in een grote teleurstelling. In blessuretijd verliezen, betekende een geweldige dreun voor alles en iedereen die Groen en Wit een warm hart toedraagt. Het werd stil op het sportpark.

Omstreeks 13.30 begonnen onze mini's aan hun finale op het hoofdveld en de beide mascottes maakte er met hun grappen en grollen een waar voetbalfeest van. Daarna was het de beurt aan onze pupillen en C-jeugd die een erehaag vormde voor onze jongens van Den Dungen 1 en met vlaggen en groen/wit vuurwerk voor een spectaculaire opkomst zorgden. Han en Geert hadden een geweldige intro in elkaar gezet en DJ Hans wist het publiek op een vermakelijke manier te binden. Enkele leuke spandoeken versierden het sportpark en alles was top in orde. Het obstakel Beek Vooruit moest nog even worden genomen.

Het massaal opgekomen publiek (schatting 500 - 600 man) zag geen goede maar wel zeer spannende wedstrijd. Met een ruststand van 0-0 was er nog geen vuiltje aan de lucht. De pupillen van de week, namen nog wat strafschoppen en de prijs voor leukste spandoek werd uitgereikt.

De tweede helft opnieuw zeer spannend, en toen iedereen dacht dat de wedstrijd beslist zou gaan worden door strafschoppen, sloeg het noodlot toe. Weg droom, weg finale en weg promotie...

Wat blijft zijn mooie herinneringen, we waren er zo dicht bij, onze jongens hebben alles geprobeerd en er valt niets te verwijten.........

Wij zijn trots op jullie............................

Terug naar het overzicht