•  

Schitterende Seizoensopening RKVV Den Dungen

Onder stralende weersomstandigheden, op een tot in de puntjes verzorgd sportpark Jacobskamp, zag het vele opgekomen publiek een relatief eenzijdige oefenwedstrijd tussen de amateurs van vv Den Dungen -en de profs van FC Den Bosch.

Vooraf was er gezorgd voor een geweldige entourage, leuke muziek, een voorwedstrijd van onze F-jeugd, een fotosessie voor onze selectie, enkele interviews met Jan van Grinsven en Stef Sijbers moesten uiteindelijk de opmaak zijn richting oefenwedstrijd. Na de spectaculaire opkomst met onze F-spelertjes aan de hand bij beiden teams, ondersteund door een erehaag van rood-wit-blauwen vlaggen kon uiteindelijk de wedstrijd beginnen.

Het eerste kwartier konden onze jongens nog redelijk meekomen maar daarna gingen de profs door en liepen uit naar 0 - 7. Na de pauze nam FC Den Bosch wat gas terug en konden we de schade uiteindelijk beperken tot nog 3 tegentreffers zodat de eindstand op 0 - 10 eindigde. Nadien was het ondanks de uitslag er niet minder gezellig op in het clubhuis waar Ine en Arnold voor het laatst achter de bar stonden.

Een woord van dank aan alle vrijwilligers die de hele week voorafgaand hard gewerkt hebben om deze zaterdag tot een groot succes te maken...... klasse

Terug naar het overzicht