•  

Den Dungen - FC Den Bosch: knap verenigingswerk

Bij onze voetbalclub heeft men een knap staaltje verenigingswerk afgeleverd. Als je als amateurvereniging op 7 juli een oefenwedstrijd speelt tegen een betaald voetbalorganisatie dan valt er het nodige te regelen. Het is vakantietijd, de velden zijn in onderhoud en de leden nemen even afstand! Bij Den Dungen draaide de voetbalmachine echter gewoon door. Met vereende krachten was er gewerkt om ervoor te zorgen dat de talrijke gasten op een uitermate goed verzorgd sportpark ontvangen konden worden. De selectie had zich met ingelaste trainingen voorbereid op de oefenwedstrijd met FC Den Bosch en enthousiaste medewerkers van de club hadden ervoor gezorgd dat de wedstrijd in een uiterst aangename ambiance kon plaatsvinden.

In de wedstrijd gingen onze jongens tot het uiterste! Desondanks walsten de betaalde heren over de amateurs heen. Uiteindelijk bleek dit alles van ondergeschikt belang. Wat bleef hangen was de perfecte organisatie waarin deze wedstrijd gespeeld werd. Louter lovende woorden werden er gericht aan bij onze voetbalclub betrokken mensen!

We kunnen met zijn allen trots zijn op deze mooie prestatie! Hulde aan al diegenen die zich op welke manier dan ook hebben ingezet om deze activiteit tot een waar succes te maken! Het duidt er opnieuw op dat in een sfeer van saamhorigheid door "een klein clubje" grote daden verricht kunnen worden.

We hebben met zijn allen de goede naam van onze club nog maar weer eens extra hoog gehouden!

Terug naar het overzicht