•  

Nieuw seizoen met nieuwe website.

Gedurende de zomermaanden is de commissie Communicatie druk bezig geweest om de website te voorzien van een nieuwe layout en functionaliteit. We hopen hiermee het gebruik nog beter af te stemmen op de wensen van onze bezoekers.

De nieuwe functionaliteiten bedragen o.a. een overzicht actueel overzicht van alle uitslagen. Direct na iedere wedstrijd zal de uitslag worden getoond op de website. We hebben hier echter wel de medewerking nodig van alle leider(ster)s. De leider(ster)s dienen de uitslag te melden bij de weekenddienst. De weekenddienst zal zorgen voor de vermelding op de website. We hopen middels deze gezamelijke taak iedereen te kunnen voorzien van actuele informatie.

Het versturen van het wedstrijdverslag is ook vereenvoudigd. Middels de website (Nieuws > Verslag indienen) wordt het verslag direct gestuurd naar de desbetreffende contactpersoon binnen de redactie van de GroenWitter.

Het verzoek aan alle teams om vanaf heden gebruik te maken van het verslag formulier.

We hopen met deze nieuwe layout dat onze website nog meer aansluit met ieders wensen en gebruik. Vragen of opmerkingen over de website kunnen verstuurd worden naar onze webmaster.

Commissie Communicatie.

Terug naar het overzicht