•  

Start seizoen 2007-2008

Het is altijd even afwachten hoe –na een voorbereidingsperiode van zo’n maand- de eerste officiële competitieronde gaat verlopen. Een nieuwe hoofdtrainer, een complete andere samenstelling van het begeleidingsteam van het tweede, enkele organisatiewijzigingen en andere exploitanten van ons clubhuis.

Het was even afwachten hoe zich een en ander ging ontwikkelen, maar iedereen die “Jacobskamp” al even aangedaan heeft , kon zelf ervaren dat we een zeer acceptabele start van het nieuwe seizoen kennen.

Vanaf het eerste moment dat de deuren van de kantine geopend zijn, heerst er een prima sfeer. Onze leden, supporters en belangstellenden voelen zich thuis in deze sportkantine. Veel succes wensen wij het gehele kantineteam toe!

Waar het uiteindelijk allemaal om draait bij onze vereniging is natuurlijk het voetbalspel. Nou ook op dat front werden zeer aansprekende resultaten behaald. Onze selectie (samen goed voor vier punten) kenden net als onze A-1 een prima eerste ronde! Maar dat gold zeker ook voor zeer vele andere senioren- en jeugdteams. Kijk er de uitslagen in dit clubblad (of op onze zeer fraai vernieuwde website) maar eens op na. Toch verkeerde niet iedereen in jubelstemming. Twee jongens van onze lagere seniorenteams liepen zware blessures (beiden een scheenbeenbreuk) op. We wensen hen een spoedig herstel toe!

De start is gemaakt! Nog niet alles loopt op rolletjes, maar in de komende weken wordt er hard aan getrokken om ook de laatste plooien glad te strijken.

Na deze succesvolle competitiestart gaan we gezamenlijk – met veel inzet, doorzettingsvermogen en begrip voor elkaar- een mooi voetbalseizoen bij onze club beleven.

Terug naar het overzicht