•  

Sfeer rondom wedstrijden eerste elftal

We bewaren allemaal warme herinneringen aan de nacompetitiewedstrijden van ons eerste elftal aan het eind van het vorig seizoen. De finale werd dan weliswaar niet gehaald, maar de beleving van spelers, begeleiders en supporters was overweldigend. Er ontstond een dermate uitbundige en feestelijke sfeer rondom deze wedstrijden dat na afloop geconstateerd werd dat het zonde zou zijn de geweldige ondersteuning voor onze vaandeldragers te beperken tot een eenmalige actie.

Inmiddels is er werk van gemaakt en wordt deze lijn doorgetrokken. De “pupil van de week”, een van onze jongste pupillen mag van nabij de aanloop naar de wedstrijd meemaken, de aftrap doen en een shirt en bal in ontvangst nemen, kennen we nog van vorig seizoen. De thuiswedstrijden van ons eerste elftal worden sinds begin september extra luister bijgezet door hierbij pupillen te betrekken die een voorwedstrijd spelen en vervolgens hand in hand met de spelers het veld opgaan.

Niet alleen voor onze allerkleinste voetballers een prachtige ervaring ook de “grote jongens” genieten ervan deze aandacht te krijgen. Op de tribune zit steevast een groepje tieners van onze vereniging om hun favorieten luidkeels aan te moedigen en uiteraard zorgt onze omroeper voor de juiste muzikale omlijsting en het tijdig en enthousiast vermelden van de feiten.

En bij een Dungense goal is het pas echt feest! Het voetbal leeft in Den Dungen! We hopen dat de positieve sfeer die er rondom wedstrijden ontstaan is, overslaat op de mannen in het veld en leidt tot goede prestaties.

De start was in ieder geval veelbelovend. Zondag a.s. gaan we gezellig weer met zijn allen naar het sportpark om ons eerste elftal aan te moedigen in de thuiswedstrijd tegen SCZ (Zoelen).

Een bezoekje aan Jacobskamp is zeker de moeite waard! Van harte

welkom allemaal en veel plezier toegewenst!

Terug naar het overzicht