•  

Gezellig langs de lijn...

Vorige week refereerden we in deze korte wekelijkse inleiding van de Groen Witter aan de prima sfeer die er heerst rondom de wedstrijden van ons eerste elftal. Bij de tweede thuiswedstrijd in dit seizoen hebben de bezoekers dat afgelopen zondag zelf mogen ervaren. De “pupil van de week” genoot samen met een groot aantal minipupillen van de voorbereiding op de wedstrijd. Ouders en grootouders bevolkten de tribune om te mee te leven met hun (klein)kinderen in de voorwedstrijd en bij de hand-in-hand opkomst met de eerste elftalspelers.

Ook de positieve steun van onze eigen “Den Dungen-site” was weer volop aanwezig. Gezamenlijk mochten we uiteindelijk met veel plezier de volle winst binnenhalen! Dat gaat overigens niet alleen op zondag zo. Wanneer u op zaterdag een bezoekje brengt aan het sportpark kunt u de gehele dag lang genieten van de jeugd die zich op een sportieve manier uitleeft in hun favoriete hobby. Vooral in de ochtend is het een drukte van belang. Voetballertjes en ouders zijn druk in de weer om er samen met de begeleiders een echte wedstrijd van te maken. Er wordt bij iedere leeftijdsklasse een sfeer gecreëerd die recht doet aan het niveau waarop de pupillen de voetbalsport bedrijven.

En dat is van groot belang.

Het blijft gezellig langs de lijn als iedereen hierin ook de juiste rol kiest. De begeleiders zijn de coach, de ouders zijn tijdens de wedstrijd vooral de enthousiaste supporters! Als we met zijn allen op de juiste manier opgaan in de voetbalsport, dan kan iedereen op geheel eigen wijze genieten langs de lijn!

Vervolgens kan men na gedane arbeid nog lekker even bijkomen in ons gezellige clubhuis. Komend weekend hopen we u met zijn allen weer te ontmoeten op het sportpark!

Terug naar het overzicht