•  

Algemene zaken vanuit het Bestuur

Contributie 2007 – 2008.

In de week van 07 oktober wordt de contributie voor het seizoen 2007 – 2008 via het automatische incassosysteem van uw rekening afgeschreven. Graag uw aandacht hiervoor.

KNVB Opleiding Pupillentrainer

Afgelopen maandag 1 oktober is de KNVB opleiding pupillentrainer afgerond.

De opleiding, die in mei dit jaar is gestart onder leiding van KNVB docent Ingrid Peperkamp, heeft van de deelnemers een behoorlijke tijdsinvestering gekost maar uiteindelijk mochten 11 jeugdtrainers van onze eigen vereniging het diploma in ontvangst nemen. Het is bekend dat onze voetbalvereniging actief bezig is haar kader de mogelijkheden te bieden tot verdere groei en ontplooiing.

C.V. lid opleidingen Jan van Grinsven was dan ook deze avond aanwezig en mocht de geslaagden het diploma overhandigen namens de KNVB.

Geslaagde deelnemers namens rkvv Den Dungen:

Hemke v.d. Aa, Joep v.d Aa, Martijn Blom, Rens Broeren, Cees van Drunen, Martin de Laat, Jeffrey Sterks, Nick Voogd, Martijn van Vught.

We zijn trots op ons jeugdkader en zijn van mening dat de geslaagden met de opgedane voetbalkennis / praktijkervaring beter in staat zijn onze jeugdleden te trainen en te begeleiden.

ElftalFoto’s

De afgelopen weekenden hebben Annie Verbeek, Bas v.d. Veerdonk en Geert Mutsaars alle 11-tallen en 7-tallen gefotografeerd. Deze foto’s zullen op de website van rkvv Den Dungen worden gepubliceerd en zijn dan eventueel te downloaden indien gewenst.

Elftalleiders / trainers die het wenselijk vinden dat ook hun sponsor(s) samen met het team worden gefotografeerd dienen dit kenbaar te maken bij de commissie activiteiten, 06- 36262793. Er zal dan een afspraak gemaakt worden en op een geschikt moment zal de fotograaf aanwezig zijn.

Afval

Het valt steeds meer op hoeveel afval er de laatste tijd rondslingert op ons mooie sportpark Jacobskamp. Vooral in de weekenden blijft er veel afval achter op de tribunes terwijl daar afvalbakken aanwezig zijn met als doel daar het afval in te verzamelen. Daarom een dringend beroep aan alle leden (groot en klein) om samen te proberen hierop toe te zien, zodat onze vrijwilligers op maandag zich meer kunnen richten op de vele andere werkzaamheden die er moeten worden verricht.

Bij voorbaat dank……………..

Terug naar het overzicht