•

BZS - Den Dungen 1-2 (1-0)

Maandag 15 oktober 2007 - Na vijftien seconden kreeg Brian van der Steen de rode kaart bij Den Dungen. "Doorgebroken speler, dus terecht rood", aldus trainer Stef Sijbers. BZS durfde hierna niet vol op de aanval te gaan spelen zodat Den Dungen zelfs met tien man de betere kansen kreeg.

Een schot van Jaap Wonders en een inzet van dichtbij door Thomas van Lokven leverde net geen goals op. BZS scoorde dan toch vlak voor rust: 1-0. "Het leek moeilijk te worden maar binnen vijf minuten na de rust beslisten we de wedstrijd", zag Sijbers. Thomas van Lokven was twee keer succesvol. BZS speelde hierna natuurlijk alles of niets maar doelman Guido Harms redde keer op keer. "Een zware pot, maar een lekkere overwinning."