•  

Even behelpen.

Direct na inspanningen door trainingen en wedstrijden willen voetballers graag een verfrissende douche nemen. Dat was in het afgelopen weekend even behelpen!

Op vrijdagavond werden we op het sportpark geconfronteerd met een defecte ketel waardoor de sanitaire installatie buiten gebruik gesteld moest worden. Door de technici werd geconstateerd dat het om veiligheidsredenen niet verantwoord was in de oudbouw warm water uit de leidingen te laten stromen en dat reparatie en/of vervanging enkele dagen op zich zou laten wachten.

Er waren op zaterdagmiddag en zondag in de nieuwbouw slechts twee douches beschikbaar voor zo’n tiental thuisspelende teams en hun tegenstanders. Door bij de betrokkenen aandacht te vragen voor dit geval van overmacht had eenieder begrip voor de situatie. Er wordt hard aan gewerkt het probleem deze week opgelost te hebben.

Even (be) helpen is ook van toepassing rondom het onderhoud van de terreinen, de belijning van de velden en de schoonmaakwerkzaamheden in onze gebouwen. Onze medewerker terreinen en gebouwen is een paar weekjes uit de running en dat laat zich voelen! Gelukkig dat er bij arbeidsongeschiktheid van onze vaste medewerker (Jan, een spoedig herstel gewenst!) altijd wel zeer betrokken clubmensen opstaan om tijdelijk de taken over te nemen.

Hetis wel eens goed er bij stil te staan dat dit select groepje personen zich dagelijks (!) geheel belangeloos inzet om “schoon” werk te leveren! En dat allemaal om het onze voetballers naar de zin te maken!

Terug naar het overzicht