•  

Selectie programma - zondag 28/10

Komende zondag speelt ons 1e elftal haar competitiewedstrijd tegen het altijd lastige DSC uit Kerkdriel. Den Dungen heeft de punten nodig om koploper RKTVC bij te houden en daarom belooft het een spannende wedstrijd te gaan worden tussen de nummer 2 en 8 op de ranglijst in deze 4e klasse D, aanvang 14.30 uur.

Voorafgaand spelen onze F3 jeugd een voorwedstrijd tegen de F3 van DSC Kerkdriel, aanvang 13.45 uur. Daarna is er een mooie opkomst met de spelers van beiden eerste teams.

Ook ons 2e elftal speelt om 12.00 uur haar belangrijke competitie wedstrijd tegen de nr. 2 op de ranglijst St.Michielsgestel 4 en voor hen geld dat bij winst er aansluiting blijft bij de top. Het beloofd weer een mooie happening te gaan worden en hopelijk zien we a.s. zondag vele supporters, ouders en andere belangstellenden langs de lijn.

Ook in ons clubhuis “de Lange Jan” wordt tijdens en na afloop van deze belangrijke ontmoetingen aandacht geschonken aan deze zeer belangrijke thuiswedstrijden. Wij zien u graag komende zondag op sportpark Jacobskamp.....

Terug naar het overzicht