•  

Agenda Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op maandag 5 november 2007 in het clubhuis op het sportpark Jacobskamp. Aanvang 20.00 uur.

De agenda ziet er als volgt uit:

1. Opening door de voorzitter.

2. Ingekomen stukken en mededelingen

3. Vaststelling van de notulen van de ALV van 30 oktober 2006 en van de extra ALV van 21 december 2006. (de notulen zijn opgenomen in Groen Witter no.9, te vinden onder "Nieuws" - "Groen Witter")

4. Jaarverslag 2006/2007

Het door de secretaris opgestelde jaarverslag zal worden opgenomen in de Groen Witter van 30 oktober 2007 en op de website van onze vereniging.

5. Financieel overzicht 2006-2007

De financiële stukken worden gepubliceerd in het clubblad van 30 oktober 2007 en liggen vanaf een half uur voor de aanvang van de vergadering (vanaf 19.30 uur) ter inzage in de kantine

6. Verslag kascommissie

De kascommissie zal haar bevindingen geven over het gevoerde financiële beleid en beheer over het verenigingsjaar 2006-2007. (De kascommissie bestaat uit Jan Spierings en Rico van de Dungen)

7. Benoeming kascommissie voor het seizoen 2007/2008

Pauze: tijdens de pauze kan men kort aangegeven welk onderwerp men tijdens de rondvraag graag aan de orde gesteld wil hebben of welke specifieke vraag men heeft.

8. Begroting 2007/2008

Voor publicatie zie agendapunt 5. Verder volgt er een mondelinge toelichting door de financieel verantwoordelijke van het bestuur. Specifieke activiteiten vanuit de commissies kunnen eventueel door de individuele commissievoorzitters worden toegelicht. Leden kunnen hierop direct reageren en hierover met het bestuur in gesprek gaan.

9. Bestuursverkiezing

Aftredend en herkiesbaar is bestuurslid Peter van de Heuvel. Voor te dragen kandidaat voor toetreding tot het bestuur: Theo van Vught. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich aanmelden tot aan de vergadering bij de secretaris van RKVV Den Dungen.

10. Opstal-/erfpachtovereenkomst met de gemeente Sint Michielsgestel

Voor de notariële afwikkeling dient de algemene ledenvergadering het door het bestuur hierover genomen besluit te bekrachtigen.

11. Rondvraag

De rondvraag leent zich uitermate goed voor het op formele wijze overleggen van ideeën adviezen en goede raad. Het bestuur staat open voor deze inbreng en wil graag met jullie van gedachten wisselen over het wel en wee van onze vereniging. Om enige structuur aan te brengen in de rondvraag is het wel van belang de onderwerpen kort en krachtig op papier te zetten. In de pauze krijgt men daartoe de gelegenheid.

12. Sluiting

Terug naar het overzicht