•  

Algemene ledenvergadering - maandag 5 november

Op maandag 5 november a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering van RKVV Den Dungen gehouden. Het bestuur zal dan verantwoording afleggen over het in het afgelopen seizoen gevoerde beleid.

In het jaarverslag wordt aangegeven op welke manier er binnen de voetbalvereniging aan de doelstelling gewerkt is en op welke manier dat allemaal gefinancierd wordt. De stijl waarin het bestuur hierin opereert, dient er vooral een te zijn van openheid en helderheid.

Van (vrijwillige) bestuurders van amateursportverenigingen wordt tegenwoordig de nodige deskundigheid verwacht. Aan allerlei wet- en regelgeving dient voldaan te worden om de vereniging geen schade te berokkenen, de financiële huishouding moet op orde zijn en sinds de privatisering van het sportpark draagt men ook verantwoording voor een optimaal gebruik en onderhoud van velden en gebouwen. Het bestuur huldigt het principe dat de vereniging van de leden is en dat als zodanig diezelfde leden invloed moeten kunnen uitoefenen op de manier waarop we binnen

onze voetbalvereniging de gang van zaken regelen.

Op de algemene ledenvergadering gaat het bestuur graag in gesprek met leden (of hun ouders) om te inventariseren of bijstelling van beleid wenselijk, dan wel noodzakelijk is. Gezamenlijk –in welke rol dan ook- blijven we eraan werken om op een verantwoorde en plezierige wijze onze mooie hobby in verenigingsverband uit te kunnen oefenen. Graag tot ziens op maandag 5 november a.s. om 20.00 uur in het clubhuis op sportpark Jacobskamp.

Terug naar het overzicht