•  

Najaarskampioenen; Den Dungen E2

Voor de jongste voetballers van onze vereniging worden binnen één seizoen meestal twee competities afgewerkt. Het eerste gedeelte wordt gespeeld in de periode vanaf de competitiestart tot aan de jaarwisseling. De resultaten uit deze eerste periode zijn voor de indelers van de jeugdcompetities aanleiding om een schifting aan te brengen. Het komt nog als eens voor dat de krachtsverhoudingen erg ver uit elkaar liggen.

Na een herindeling kan ervoor gezorgd worden dat er tijdens het vervolg in de voorjaarscompetitie teams tegenover elkaar komen te staan die beter aan elkaar gewaagd zijn. Uiteraard wordt de najaarsperiode wel afgesloten met een prijswinnaar.

En ook bij Den Dungen kenden wij met onze E-2 pupillen een winnaar!

Zoals we gewend zijn bij onze vereniging wordt er in het geval van een kampioenschap op gepaste wijze stil gestaan bij deze mooie prestatie. Spelers, begeleiders, ouders en andere naast betrokkenen maken er een gezellige bijeenkomst van. Een felicitatie is op zijn plaats aan de spelers en de (jonge) begeleiders en trainers van de E-2, die met veel inzet en bezieling hun reeks wedstrijden succesvol afwerkten en zich nu als eerste team van onze vereniging najaarskampioen mogen noemen.

Leest u er de wedstrijdverslagen nog maar eens op na, want we hebben nog meer jeugdige voetballers die in de herfst graag een feestje vieren en zich als kampioenen willen laten bekronen.

Terug naar het overzicht