•  

Een gezellig clubhuis

Het is goed toeven in ons clubhuis! Dat mag de conclusie zijn nu het nieuwe kantineteam de draai gevonden heeft en de bezoekers van onze sportkantine lovend zijn over de warme ontvangst die hen geboden wordt. De sfeervolle inrichting, de attente en vlotte bediening en de kwaliteit van de verstrekkingen zorgen er tezamen voor dat leden, supporters, ouders en bezoekende verenigingen met plezier even samenkomen in “de Lange Jan”.

Het blijft voor sporters een uitermate aangename bezigheid om na een voetbalwedstrijdje even na te kletsen onder het genot van een drankje en een lekker stukje muziek. Ook mensen die belangstellend de verrichtingen van de voetballers volgen, genieten in de rust graag van een kopje koffie of thee in een sfeervolle ruimte. Onze kantinebeheerders spelen op gepaste wijze in op de behoefte die er zijn bij de verschillende doelgroepen. De volumeknoppen van de muziekinstallatie gaan wat lager als het nodig is dat mensen een woordje met elkaar wisselen en zonder dat het leidt tot geluidsoverlast worden de jeugdige gasten van wat luidere klanken voorzien.

Iedereen ziet hierbij ook in dat er sprake moet blijven van een sportkantine en dat we er met zijn allen belang bij hebben dat alles volgens de hiervoor geldende regels verloopt. Bij tijd en wijle zorgen onze kantinebeheerders ook nog voor een speciale geste voor onze vereniging.

Men is nooit te beroerd om op enigerlei wijze onze club te sponsoren! Zo werden bij de laatste uitwedstrijd de in de bus geserveerde drankjes door hen gratis ter beschikking gesteld! Waarvoor dank!

Wanneer we zo met elkaar om blijven gaan, houden wij bij Den Dungen ongetwijfeld nog lang dit gezellige clubhuis!

Terug naar het overzicht