•  

Een zeer beperkt programma.

Als het dan toch moet regenen, dan wel liever na woensdag 28 november 2007! Dat was de wens van de mensen van de activiteitencommissie!

Zij –en vooral de F-pupillen- waren er bij gebaat dat er op voornoemde woensdag buiten op het hoofdveld getraind kon worden. Er kwam namelijk “hoog” bezoek naar Jacobskamp. Sint Nicolaas en de Pieten deden het sportpark aan om de verrichtingen van de jongste voetballers gade te slaan. Het werd al voetballend en liederen zingend een bijzonder gezellig uurtje voor begeleiders en spelertjes. De Sint sprak lovende woorden, gaf handjes en zwaaide de kinderen toe; de Pieten trapten een balletje mee, stopten nog wat strafschoppen en deden hun uiterste best een sprint van de kinderen te winnen. De jonge sporters sloofden zich uit om er onder het toeziend oog van deze “belangrijke gasten” iets goeds van te maken. En dat lukte wonderwel! De Sintviering werd afgesloten met een cadeautje en iets lekkers en zo togen de voetballertjes na deze speciale training tevreden huiswaarts.

Deze activiteit verliep dus nog onder goede weersomstandigheden.

In de dagen die daarna volgden, werd het allengs slechter en toen op zaterdag het summiere programma al deuken opliep, bleef er voor zondag al helemaal niet veel over. Diegenen die in de vroege ochtend al op pad gingen, speelden onder barre omstandigheden. En naar gelang de dag vorderde, nam de hoeveelheid regen en wind toe en was er in de wijde omtrek geen veld meer bespeelbaar. Een beperkt programma derhalve!

Als de weergoden ons beter gezind zijn, wordt komend weekend nog wel een volledige serie competitiewedstrijden gespeeld voor zowel senioren als jeugd. Een week later staat er een beker- en inhaalprogramma op de rol om vervolgens aan de winterstop te beginnen.

Terug naar het overzicht