•  

Jan van Grinsven nieuwe hoofdtrainer R.K.V.V. Den Dungen, Freek van Zandvoort verlengt zijn overeenkomst met 2 jaar.

Jan van Grinsven (47) wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij R.K.V.V. Den Dungen. Jan, in het dagelijks leven assistent trainer bij BVO FC Den Bosch, heeft een enorme staat van dienst opgebouwd binnen het betaalde voetbal en is jaren actief geweest als keeper voor FC Den Bosch en MVV.

Jan kent Den Dungen, voetbalde zelf tot zijn 17e bij onze vereniging, en maakte daarna de succesvolle overstap richting het betaalde voetbal.

Naast zijn professionele werk als voetbaltrainer wil Jan graag de stap maken richting zelfstandig hoofdtrainer binnen het amateurvoetbal. Inmiddels heeft hij diverse trainersopleidingen succesvol afgerond, en is hij in het bezit van het KNVB diploma trainer/coach I.

Hij ziet het werken met deze huidige selectie en jeugdige aanwas als één grote uitdaging, en zijn visie op voetbal sluit perfect aan bij die van onze vereniging. Beide partijen zijn een verbintenis aangegaan voor de duur van 2 seizoenen, doorlopend tot juni 2010.

Ook met assistent trainer Freek van Zandvoort is overeengekomen het verblijf bij Den Dungen met 2 seizoenen te verlengen, doorlopend tot juni 2010. Freek heeft binnen korte tijd bewezen, dat hij een prima trainer en teambuilder is.

Wij zijn als vereniging bijzonder verheugd met het vastleggen van beide trainers en wensen beide alle succes toe komend seizoen.

Maar uiteraard is het seizoen nog niet voorbij. Wij wensen daarom onze huidige selectie, en complete staf onder leiding van Stef en Freek een hele mooi vervolg van de competitie toe. Er is nog van alles mogelijk, er zijn nog mooie prijzen in het verschiet, dus we hopen met z’n allen dat we naar een schitterend en succesvol slot van de competitie toe werken. Alle succes toegewenst !!

Commissie Voetbalzaken.

Terug naar het overzicht