•  

Op weg naar de winterstop

Na dit voetballoze weekend (de KNVB besloot voor de amateurs tot een algehele afgelasting) lijken we regelrecht op de winterstop af te stevenen.

Voor komende zaterdag en zondag staan overigens nog wel inhaalwedstrijden geprogrammeerd. Enkele senioren- en jeugdteams waarvoor in een eerder stadium de competitiewedstrijden geen doorgang konden vinden, gaan nog in actie komen om goede zaken te doen op de ranglijst. Net voor het kerstreces is door de wedstrijdsecretaris van de jeugd nog wel extra werk verricht om junioren en pupillen in vriendschappelijke partijen te laten aantreden. Hopelijk zijn de omstandigheden van dien aard dat er nog een lekker partijtje voetbal gespeeld kan worden. Na 16 december a.s. is er een winterstop ingelast.

Met inhaal- en bekerwedstrijden wordt in het weekend van 19 en 20 januari 2008 het programma hervat. Tot die tijd gaan we ook wat het clubblad betreft de uitgifte aanpassen.

Volgende week zal de laatste Groen Witter van het jaar 2007 uitkomen. Inzenders van kopie worden verzocht hiermee rekening te houden. Voor zover we nu kunnen overzien, pakken we de draad dan weer op in de week van 14 januari 2008.

Tijdens de winterstop staat het voetbal op een laag pitje, maar zoals inmiddels bekend staan er binnen onze vereniging verschillende activiteiten op stapel. De organiserende mensen zullen er via clubblad en website de benodigde informatie over verstrekken.

Terug naar het overzicht