•  

Den Dungen droogt GVV keihard af: 7-0

Maandag 17 december 2007 - DEN DUNGEN - Vooraf moest Den Dungen op de hoede te zijn voor GVV. "Een sterke tegenstander die vooral fysiek zijn mannetje staat", aldus trainer Stef Sijbers. Zijn onrust bleek ongegrond. Zijn spelers speelden niet eens een perfect duel, maar wisten GVV wel met 7-0 af te drogen.

"Het is dat we niet altijd even zuiver in de eindpass waren anders hadden we de dubbele cijfers moeten halen", bleef Sijbers toch kritisch. Den Dungen was vanaf het beginsignaal de bovenliggende partij. Na twintig minuten opende Jaap Wonders de score. De jonge voorhoedespeler wist zich vele malen te ontdoen van zijn verdediger. In totaal eindigde zijn aandeel in vier treffers. "Hij had er zelf meer kunnen maken en ook nog enkele kunnen voorbereiden", zag Sijbers. Bij rust had Wonders tweemaal gescoord.

Thomas van Lokven voerde dat kunstje na rust nog een keer op. Nicky van Lamoen mocht ook zijn duit in het zakje doen maar daarna was het nog twee keer Jaap Wonders die het doelpuntenfeest mocht afsluiten.

"De competitie gaat nu eigenlijk pas beginnen. Wanneer we fris starten na de winterstop kan het nog een mooi seizoen worden", besloot Sijbers, die volgend seizoen zal worden opgevolgd door oud-profkeeper (onder meer bij FC Den Bosch) Jan van Grinsven.

Bron: website Brabants Dagblad Amateurvoetbal

Meer informatie: http://www.brabantsdagblad.nl/amateurvoetbal_zo4d/

Terug naar het overzicht