•  

Winterstop ter overbrugging naar het nieuwe jaar

In de aanloop naar de jaarwisseling worden bij onze voetbalvereniging de trainingen onderbroken en de wedstrijddagen vervangen door feestdagen. De activiteiten van onze jeugd spelen zich af in de sporthal, het speelpaleis en het overdekt zwembad. Signalen te over om te mogen constateren dat de winterstop aangebroken is. In de tweede week in het nieuwe jaar gaan we ons weer richten op het voetbalspel.

Zeker ons eerste elftal zal dan met veel vertrouwen aan de competitie een vervolg gaan geven! Een prima tweede plaats op de ranglijst is hiervoor een mooie uitgangspositie. Ook vijf pupillenteams boekten op de laatste speeldag succes. De D-2, E-1, E-2, F-1 en F-2 werden tot winterkampioen gekroond en vierden dit mooie resultaat samen met hun aanhang.

In de komende weken dus geen trainingen en wedstrijden, maar wel volop activiteiten. Alle informatie over het activiteitenprogramma tot aan de hervatting van de competitie is te vinden op de website. Deze week wordt op donderdagavond na de training de winterstop op een gezellige manier ingeluid. Daarna mag eenieder zich in familiekring gaan richten op de naderende feestdagen en de daarbij horende verlofdagen.

In verenigingsverband hopen we elkaar op de eerste zondag van het nieuwe jaar te ontmoeten op onze nieuwjaarsreceptie.

Wij wensen u allen een vredig Kerstfeest, een plezierige jaarwisseling en een goede start in het nieuwe jaar 2008.

Terug naar het overzicht