•  

Het hoofdveld is geen “trapveldje”.

Als je van voetbal houdt, dan wil je wel elke dag even lekker tegen een balletje trappen. Het liefst op een goed bespeelbaar groene grasmat en met een fijne bal! De “trapveldjes” liggen dun gezaaid, maar om daar nou ons hoofdveld voor in te zetten…!! Ons is bekend dat er wel eens jongelui (ook leden van onze club) het sportpark bezoeken buiten de openingstijden om! Officieel is dat verboden! Wel een verzoek als men zich op “verboden” terrein begeeft, niet op het hoofdveld te gaan voetballen. Trouwens ook niet op de andere speelvelden.

Het kost ons veel moeite (en geld) om de velden voor de zaterdag (dan mogen jullie voor het spelen van competitiewedstrijden wel weer op het hoofdveld!) en zondag bespeelbaar te houden. Het is bekend dat wanneer het sportpark geopend is het bestuur aan “het zomaar trappen van een balletje” medewerking verleend. Maar wel dient dan de oefenhoek of het trainingsveld gebruikt te worden.

Wij rekenen op jullie medewerking. Het is ook in jullie eigen belang om de speelvelden goed bespeelbaar te houden! Bedankt!

Terug naar het overzicht