•  

Ons eerste elftal gelooft erin!

Tot op heden waren we wat behoudend in onze commentaren als het ging om de kans op een kampioenstitel voor ons eerste elftal. Terecht dat mensen rondom de selectie zich enigszins gereserveerd opstellen. In dit stadium van de competitie betekent elke misstap puntverlies en vermindering van kansen op de hoofdprijs. Maar nu we zo’n drie wedstrijden voor het einde opnieuw een lastige hindernis namen, kwam onze hoofdtrainer met een heus statement: “we hebben het in eigen hand”!

En zo is dat! Want met nog drie wedstrijden te gaan, heeft onze hoofdmacht aan zeven punten genoeg om de titel in de wacht te slepen. Waar het nu op aankomt is het vertrouwen in elkaar bewaren. Geloof in eigen kunnen is eveneens van belang! Zelfs als het even tegenzit! Een hechte groep die gelooft in een goed resultaat, vertrouwen uitstraalt en ook nog eens veel voetbalkwaliteit herbergt, is tot grote dingen in staat.

Met heel onze vereniging –en vele andere belangstellenden- leven we mee. We gaan onze jongens en hun begeleiders steunen en halen alles uit de kast om op een sportieve manier tot succes te komen. En dat succes zou wel eens een kampioenschap in de vierde klasse D kunnen zijn! RKVV Den Dungen –in het bijzonder ons eerste elftal- gelooft erin!

Terug naar het overzicht