•  

Inschrijven Voetbalclinic zaterdag 10 mei 2008.

Zoals vorige week al aangekondigd zal er op zaterdag 10 mei 2008 (Pinksterweekend) in samenwerking met de trainersstaf en selectie van rkvv Den Dungen een groots opgezette voetbalclinic georganiseerd worden voor alle Mini’s, F-jeugd, E-jeugd en D-jeugd.

Het gehele sportpark Jacobskamp zal deze namiddag worden omgetoverd tot een waar sport en spelterrein met zeer veel gevarieerde voetbalonderdelen. De complete spelersgroep van de selectie en zijn trainersstaf zullen aanwezig zijn om onze jongste spelertjes van Den Dungen te begeleiden bij de diverse voetbalonderdelen.

De voetbalclinic begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Een vast onderdeel van deze middag zal zijn het penalty schieten op een bekende doelman uit het betaalde voetbal. Onderhandelingen met deze persoon zijn lopende en de trainersstaf is druk doende om hem binnen te halen richting onze Dungense Voetbalclinic.

Alle deelnemers worden om 13.30 uur verwacht op het hoofdveld om het openingsspektakel bij te wonen. Het beloofd een groots opgezette sportmiddag te worden waarbij alle deelnemertjes zich vooraf dienen aan te melden zodat de organisatie weet hoeveel personen er gaan komen. Dit is belangrijk ivm de catering/indeling en organisatie. Daarom meld je zo spoedig mogelijk aan voor deze Voetbalclinic middels onderstaand inschrijfformulier. Wees er snel bij, schrijf je in want deze middag mag je niet missen. Deelname is uiteraard gratis.

Staf – Selectie i.s.m. Commissie Nevenactiviteiten.

Terug naar het overzicht