•  

Beheer kleding en materialen

Een vriendelijk verzoek aan (jeugd)begleiders om -overeenkomstig de hierover gemaakte afspraken- verantwoord om te gaan met het beheer van materialen en kleding.

Ook aan het eind van het seizoen moeten we er gezamenlijk voor zorgen dat uit de rekken genomen ballen op de juiste plaats terug komen en dat teams nog beschikken over de aan het begin van het seizoen ter beschikking gestelde kleding.

Het komt voor dat teambegeleiders mispakken op kleding, omdat anderen even wat spullen "lenen" om hun team vooruit te helpen! Behalve dat het niet gepast is dit zonder enige mededeling te doen, leidt het ook tot teleurstelling bij begeleiders en spelers van andere teams. Dat kan niet de bedoeling zijn!

Wij hebben veel vertrouwen in onze kaderleden en zijn ervan overtuigd dat men de verantwoordelijkheid ten aanzien van beheer van materialen en kleding ook wenst te nemen.

We rekenen op jullie medewerking!

Mocht er op gebied van kleding en materialen iets ontbreken of zijn hier vragen over, neem dan contact op met de hiervoor verantwoordelijke verenigingsmensen (Hans van Lieshout 073-5942645 of Bas de Haas 073-5941775)

Terug naar het overzicht