•  

Theo van Vessem (4 juni 1931 - 14 augustus 2008)

Donderdag bereikte ons het droevige bericht dat op 77 jarige leeftijd Theo van Vessem is overleden.

Het overlijden van Theo heeft binnen de RKVV Den Dungen een schok teweeg gebracht. Ondanks zijn leeftijd stond hij nog midden in het (verenigings)leven.

Behalve teamleider van ons eerste elftal was hij ook actief op woensdagmiddag om de jongste leden van de club de eerste beginselen van de voetbalsport bij te brengen. Maar vooral kennen we Theo natuurlijk als keeperstrainer. Deze sportman in hart en nieren was van oudsher zelf een bekwaam en gedreven keeper. Zo'n veertig jaar geleden kwam hij naar RKVV Den Dungen om de keepers van onze voetbalclub de fijne kneepjes van het vak te leren.

We verliezen in Theo een sportman met een winnersmentaliteit, een fanatiek en betrokken clubman!

Theo was maar liefst meer dan 41 jaar lid van RKVV Den Dungen.

RKVV Den Dungen wenst zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere familieleden veel sterkte om dit verlies te dragen!

Zaterdagochtend 16 augustus is het clubhuis geopend (08.30 – 09.30 uur) om het condoleance register te tekenen.

De uitvaartdienst wordt gehouden op dinsdag 19 augustus om 10.30 uur in de parochiekerk Heilige Jacobus de Meerdere te Den Dungen gevolgd door de begrafenis op het parochiekerkhof van de Heilige Michael aan de Nieuwstraat te Sint Michielsgestel.

Ter voorbereiding op de uitvaart zal op maandagavond 18 augustus om 19.45 uur een avondwake plaatsvinden in voornoemde kerk.

Aansluitend aan de avondwake kunt u tot 21.00 uur afscheid nemen van Theo in het rouwcentrum Koenen-Oel, Het Schild 15 te Den Dungen.

Gelegenheid tot afscheid nemen van Theo in het rouwcentrum is mogelijk voor leden van RKVV Den Dungen op zondagmorgen 17 augustus. Verzamelen om 11.00 uur in het clubhuis “De Lange Jan”

waarna persoonlijk afscheid genomen kan worden in het rouwcentrum.

Dinsdag 19 augustus is na de uitvaartdienst en begrafenis het clubhuis “De Lange Jan” geopend.

Terug naar het overzicht