•  

Nieuws uit de bestuurskamer

Organisatiewijziging.

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn de werkzaamheden rondom sponsoring afgesplitst van “financiën”. Er is een aanzet gemaakt om voor de komende jaren nieuwe initiatieven te ontplooien rondom sponsoring. Sponsorgelden vormen een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging en het is daarom van belang ons hierin bestuurlijk actief op te stellen.

Een eerste aanzet om te komen tot een vernieuwd sponsorbeleidsplan zal door de onlangs geïnstalleerde sponsorcommissie worden opgepakt en uitgewerkt. De commissie Financiën kan zich na deze organisatiewijziging helemaal richten op vastlegging en verantwoording van inkomsten en uitgaven. Dank is op zijn plaats de leden van de commissie Financiën die in de afgelopen jaren naast de reguliere financiële zaken ook uitvoerende werkzaamheden op het gebied van sponsoring verricht hebben.

Het aantal commissies komt nu op zeven (Voetbalzaken, Wedstrijdzaken, Communicatie, Financiën, Faciliteiten, Sponsoring en Nevenactiviteiten. De bestuurlijke aansturing van de commissies is in handen van de voorzitter. De afzonderlijke commissies worden voorgezeten door een bestuursafgevaardigde.

De samenstelling van de commissies werd eerder opgenomen in d’n Aftrap.

Uitbreiding bestuur.

Michiel Kaarsgaren is bereid gevonden om als voorzitter van de sponsorcommissie op te gaan treden. Vanwege onze gekozen bestuursstructuur is het hierbij van belang dat hij zitting neemt in het bestuur. Michiel gaat de komende tijd als kandidaat-bestuurslid aan de slag. Tijdens de komende Algemene Ledenvergadering in oktober 2008 zal hij worden voorgedragen om benoemd te worden tot bestuurslid. In een van de volgende Groen Witters zal Michiel nader worden voorgesteld.

Bestuur RKVV Den Dungen

Terug naar het overzicht