•

Winnend Baardwijk heeft een halfuur nodig om wakker te worden

WAALWIJK - Baardwijk speelde het eerste halfuur te lankmoedig. Daardoor kreeg Den Dungen twee fraaie kansen, die echter niet werden benut. De bezoekers wisten toch te winnen: 1-2.

Eenmaal wakker geschud door trainer Marc van Delft liet Baardwijk zien dat het wel degelijk met stoute plannen was afgereisd. In de 40ste minuut maakte Tom Sleenhoff uit een vrije trap de 0-1. Drie minuten later was het alweer gelijk. Toch had Baardwijk met een voorsprong aan de thee kunnen zitten als Damir Hamzic een strafschop, veroorzaakt door een overtreding op de spits zelf, binnen had geschoten. Hij knalde echter hoog over.

Baardwijk bleek na rust die domper goed te hebben verteerd, want het drong fel aan. Die inzet werd uitbetaald via de winnende treffer van Randy Simon.