•  

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING

Hierbij nodigt het bestuur van RKVV Den Dungen haar leden uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering op maandag 27 oktober 2008 aanvang 20.00 uur in kantine/clubhuis van het sportpark Jacobskamp.

Voor de Algemene ledenvergadering (ALV) worden er geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd. De bijeenkomst wordt aangekondigd in het clubblad de Groen Witter en via de website.

De ALV is voor alle leden van RKVV Den Dungen; van de leden onder de 16 jaar zijn de ouders als vertegenwoordigers van harte welkom.

AGENDA

1. Opening: door de voorzitter.

2. Ingekomen stukken en mededelingen

3. Vaststelling van de notulen van de ALV van 5 november 2007. (Opgenomen in dit nummer van de Groen Witter en op de website)

4. Jaarverslag 2007/2008: Het door de secretaris opgestelde jaarverslag wordt opgenomen in de Groen Witter en op de website van onze vereniging.

5. Financieel overzicht 2007-2008: De financiële stukken kunnen worden opgevraagd bij de penningmeester of op donderdagavond 16 oktober 2008 worden opgehaald in de bestuurskamer. Ook voor aanvang van de vergadering kan men in het bezit komen van het financieel verslag. Tijdens de vergadering zullen de jaarcijfers worden toegelicht.

6. Verslag kascommissie: de kascommissie zal haar bevindingen geven over het gevoerde financiële beleid en beheer over het verenigingsjaar 2007-2008. (De kascommissie bestaat uit Jan Spierings en Christian Hellings).

7. Benoeming kascommissie voor het seizoen 2008/2009.

Pauze: tijdens de pauze kan men kort aangegeven welk onderwerp men tijdens de rondvraag graag aan de orde gesteld wil hebben of welke specifieke vraag men heeft.

8. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar zijn Mari van Grinsven (voorzitter) en Toon Roefs (secretaris). Voor te dragen kandidaat voor toetreding tot het bestuur: Michiel Kaarsgaren. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich aanmelden tot aan de vergadering bij de secretaris van RKVV Den Dungen. Verder wordt de vergadering verzocht akkoord te gaan met uitbreiding van het bestuur naar 9 personen. Gedurende het lopende seizoen wil het bestuur deze vacature graag invullen.

9. Commissievoorzitters aan het woord

Bestuursleden leggen verantwoording af over het gevoerde beleid in 2007/2008 en geven in het kort aan op welke wijze uitvoering wordt gegeven aan het commissiewerk in 2008/2009. Het betreft de commissies: Communicatie, Faciliteiten, Financiën, Sponsoring, Nevenactiviteiten, Wedstrijdzaken, Voetbalzaken.

10. Begroting 2008/2009: De begroting 2008/2009 maakt onderdeel uit van de financiële bescheiden. Ter voorbereiding op dit agendapunt kunnen de stukken worden opgevraagd (zie onder agendapunt 5).

11. Rondvraag

12. Sluiting

Terug naar het overzicht