•  

Wilhelmina en OJC Rosmalen de volgende tegenstanders.

Komende zondag speelt ons 1e elftal thuis tegen het vermaarde Wilhelmina uit Den Bosch. Ook Wilhelmina is afgelopen seizoen kampioen geworden in de vierde klasse en mogen net als Den Dungen hun kunsten nu vertonen in de derde klasse c. Het verloop van deze competitie geeft maar weer eens aan dat de krachtsverhoudingen erg dicht bij elkaar liggen. Punten pakken in dit stadium is dan ook van groot belang!

Wilhelmina dat afgelopen zondag een inhaalwedstrijd speelde tegen v.v. Sint Michielsgestel en won zijn een moeilijk te kloppen ploeg.

Daarom belooft het wederom een spannende pot voetbal te worden. Het niveau is aangenaam om te zien, echter winst en verlies zit op dit niveau in de details. Den Dungen zal zich moeten herpakken na de grote nederlaag tegen RWB en hopelijk kunnen ze a.s. zondag tegen de “gele kanaries” die wrange nasmaak na afloop wegspoelen.

Het 2e elftal speelt komende zondag thuis tegen de geroutineerde gasten van OJC 4 uit Rosmalen. Vorig jaar was dit team een geduchte tegenstander waar het lastig tegen voetballen was. Onze jongens hebben na de 5-1 overwinning op Sint Michielsgestel 3 bewezen dat ze zijn gegroeid en moeten winnen om aan te haken in de top van hun klasse.

Als voorwedstrijd wordt deze zondag een wedstrijd gespeeld tussen onze eigen E3 en de E4 van Wilhelmina. Ook Wilhelmina organiseert bij hun thuiswedstrijden altijd een jeugd-voorwedstrijd en dus reageerde men daar meteen erg enthousiast op ons verzoek. Onze jongens worden om 13.00 uur verwacht op het sportpark en starten met hun wedstrijd om 13.20 uur.

Er staan twee zeer aantrekkelijke wedstrijden op het programma en tussendoor is er hopelijk te genieten van een leuke opwarmer tussen de jeugdteams van beide grootmachten. Wederom bent u van harte welkom, de koffie staat klaar en hopelijk hebben we goede weersomstandigheden. De muzikale presentatie is in handen van Geertje jr. en Passie.

Tot zondag ……………….

Terug naar het overzicht