•  

Verslag jaarvergadering supportersclub RKVV Den Dungen

Verslag jaarvergadering op 24 november en 8 december 2008.

01. Opening

De voorzitter heet iedereen van harte welkom en wenst iedereen een vruchtbare vergadering toe. Aanwezig 4 bestuursleden en 4 leden.

02. Ingekomen stukken en mededelingen

Er zijn geen belangrijke stukken binnengekomen. Wel een drietal afmeldingen t.w. Bart van der Aa, Gerard Kastelijn en Jan van Zandbeek.

03. Verslag jaarvergadering 28 november 2007.

Dit verslag wordt door de secretaris voorgelezen en zonder op- of aanmerkingen goedgekeurd door de aanwezigen. Met dank aan de samensteller.

04. Financieel verslag seizoen 2007-2008.

Bij afwezigheid van onze penningmeester geeft onze voorzitter een korte toelichting op het verslag.

05. Verslag kascommissie.

Namens de kascommissie bracht Jan van Alebeek verslag uit. Ze hebben de kas, de boekhouding en de daarbij behorende bescheiden van het seizoen 2007-2008 gecontroleerd en akkoord bevonden. De kascommissie wil de vergadering dan ook voorstellen om het bestuur decharge te verlenen voor de financiële verantwoording over het seizoen 2007-2008. Met dank aan de samensteller, die namens de kascommissie een extra compliment krijgt.

06. Kascommissie seizoen 2008-2009.

Jan van Alebeek wordt bedankt voor zijn bewezen diensten tijdens de afgelopen twee seizoenen. Jo Kappen gaat zijn tweede jaar in en krijgt daarbij assistentie van reserve Gerard Kastelijn. Nieuwe reserve wordt Hein van Roij.

07. Pauze.

Deze wordt benut voor het nuttigen van een consumptie en voor het noteren van eventuele vragen voor de rondvraag.

08. Bestuursverkiezing.

Aftredend en niet herkiesbaar Mari van Zandbeek in verband met het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens. Tijdens de laatst gehouden feestavond is Mari, na een periode van 44 jaar als secretaris, benoemd tot erelid van onze vereniging. Helaas waren er geen aanmeldingen binnen gekomen.

09. Nieuwe bestuurssamenstelling.

Omdat voorzitter Ad van Alebeek in zijn nieuwe functie bij FC Den Bosch geen nevenfuncties meer mag hebben heeft hij zijn functie helaas beschikbaar moeten stellen. Omdat er voor de secretaris ook geen tegenkandidaten waren wil het bestuur de vergadering voorstellen om akkoord te gaan met de nieuwe bestuurssamenstelling per 8 december 2008.

Voorzitter: Henk van Roij – Secretaris: Mari van Grinsven – Penningmeester: Henk Kerste.

De vergadering gaat hiermee akkoord.

10. Aanpassing statuten.

Omdat de oude statuten nog dateren van de beginjaren tachtig vereisen die op enkele punten wel een kleine aanpassing. Tevens willen we dan ook de maximale leeftijdsgrens van bestuursleden, nu 70 jaar, laten vervallen en tevens ereleden opnemen. Omdat er niet het vereiste aantal leden aanwezig is, zal voor maandag 8 december een nieuwe vergadering worden uitgeschreven. Wel wil het bestuur inbrengen om vooruitlopend op deze vergadering het erelidmaatschap van Mari van Zandbeek officieel te bekrachtigen. De vergadering gaar hiermee akkoord, Mari proficiat !

In overleg met de notaris is besloten om een papieren vergadering uit te schrijven, waarbij alle leden de wijzigingen van de statuten werd voorgelegd. Alleen als er bezwaren zouden komen moest alsnog een tweede vergadering worden uitgeschreven. Omdat er geen bezwaren zijn binnengekomen zijn de nieuwen statuten dan ook per 8 december 2008 van kracht.

11. Feestavond en activiteiten.

Mede gezien de teruglopende ontvangsten wil het bestuur voorstellen om de livemuziek tijdens de feestavond te vervangen door een discotheek. De vergadering gaat hiermee akkoord. De datum van de feestavond is nog niet bekend. De fietstocht zal dit jaar gehouden worden op zondag 31 mei 2009 (eerste Pinksterdag).

12. Rondvraag.

Gezien de teruglopende inkomsten wil Hein van Roij voorstellen om eventuele andere bronnen aan te boren zoals b.v. een blinde poule. Het bestuur zal dat nader bekijken.

13. Sluiting.

Met dank voor aanwezigheid en inbreng wordt deze vergadering besloten en wordt het nieuwe bestuur succes toegewenst. Hierna wordt afscheid genomen van de scheidende bestuursleden met een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een hapje.

Terug naar het overzicht