•  

Jeugdactiviteiten zaterdag 10 januari 2009

Dart - Pokertoernooi: A+B+C jeugd

Voor de A-B en C junioren zijn er op zaterdag 10 januari 2009 vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd. Mocht door slechte weers en terreinomstandigheden de wedstrijden worden afgelast organiseerd de commissie nevenactiviteiten een Dart-Pokertoernooi. Het zal plaatsvinden in ons clubhuis de Lange Jan aanvang 15.00 uur. Het darttoernooi spelen we volgens de regels van 501 met dubbel uit. We spelen hierbij in 2tallen.

Voor de pokerliefhebbers is er een Pokertoernooi. Dus wanneer de vriendschappelijke wedstrijden eruit gaan zien wij hopelijk jullie allemaal op zaterdag 10 januari 2009. We maken er dan een gezellige middag van.

Zwemmen Tongelreep D + E jeugd

Ook dit jaar gaan we natuurlijk weer met alle D en E pupillen een duik in het zwembad nemen en wel op zaterdag 10 januari 2009! We gaan weer naar Zwemparadijs Tongelreep

Antoon Coolenlaan 1

5644 RX Eindhoven

(tel. 040-2381112 )

Vertrek vanaf de parkeerplaats aan het Jacobskamp om 9.30 uur. De leiders van de teams dienen zelf voor vervoer te zorgen. We verwachten om circa 15.00 uur terug te zijn. Contactpersoon: Emil Verheijen (06-30582340)

Attentie jeugdspelers E en D pupillen: Aanmelden voor deze winteractiviteiten per e-mail naar nevenactiviteiten@rkvvdendungen.nl en geeft door of je meegaat naar Tongelreep.

Hemelrijk: F jeugd + Mini's

Zaterdag 10 januari 2009 gaan we voor het vijfde jaar met de jongste jeugd naar Hemelrijk. Dit geldt dus voor alle mini s en F - pupillen. Vertrek vanaf de parkeerplaats bij de Sporthal De Misse om 9.30 uur. Eten dient zelf te worden meegenomen. Vriendelijk verzoek voor degene met een jaarabonnement, deze mee te nemen. De leiders van de teams, dienen zelf voor vervoer te zorgen. We verwachten om circa 15.00 uur terug te zijn.

Hemelrijk, Zeelandsedijk, 5408 SM Volkel

Routebeschrijving naar Hemelrijk

> Langs het kanaal richting Veghel

> In Veghel de A50 richting Uden

> Neem vervolgens afslag [13] Uden-Zuid, richting Volkel/Gennep

> Rijdt de afslag Volkel voorbij

> Bij de volgende afslag staat Hemelrijk met borden aangegeven

Contactpersonen: Rita van der Aa en Jeannette Mutsaars

Attentie jeugdspelers Mini’s en F: Aanmelden voor deze winteractiviteiten per e-mail naar nevenactiviteiten@rkvvdendungen.nl en geeft door of je meegaat naar Hemelrijk.

Terug naar het overzicht