•  

Introductie Circuitmodel.

Enkele seizoenen geleden is er in onze vereniging gestart met de vrijwillige trainingsavond voor onze E en F pupillen op de vrijdagavond. Dit blijkt een groot succes gezien de grote opkomst die we iedere week op de velden zien. Om deze avonden nog beter in te vullen heeft Bas van de Veerdonk op verzoek van de commissie voetbalzaken uitdagende en leuke spelvormen gebundeld in het boekje “introductie circuitmodel”. Vanaf het seizoen 2009 – 2010 zijn wij voornemens de trainingen voor E + F pupillen op deze wijze nog meer inhoud te geven.

Om een goede indruk te krijgen of het werken vanuit een circuitmodel de juiste invulling is voor het trainen van onze jongste jeugd, hebben we besloten voor de rest van het seizoen deze vorm van trainen alvast uit te gaan proberen met de E3-E4-E5-E6 en E7 op de vrijdagavonden.

De trainingen volgens het circuitmodel duren 75 minuten, derhalve trainen bovengenoemde teams vanaf vrijdag 30 januari van 18.00 uur tot 19.15 uur.

Wat wij als voetbalvereniging natuurlijk willen bereiken, is dat onze jongste voetballers met veel plezier op iedere training terugkijken, want plezier is en blijft de sleutel tot succes! De pupillen moeten op een leuke manier met allerlei spelvormen aan de slag gaan en eigenlijk niet eens in de gaten hebben dat ze daadwerkelijk nog aan het leren zijn ook. Introductie van het circuitmodel draagt hier zeker aan bij.

Met vriendelijke groet,

Commissie Voetbalzaken

Terug naar het overzicht