•  

Een beetje meer geluk zou welkom zijn!

Het zal niemand verbazen dat we direct na de eerste ronde in het nieuwe jaar bijzondere aandacht hebben voor de verrichtingen van onze hoofdmacht.

Tot dusver was het vertoonde spel alleszins de moeite waard, maar de resultaten bleven beneden peil. In de lage klassering op de ranglijst zien we met zijn allen graag tijdig verandering komen. Want hoewel het ook afgelopen zondag mis ging, kan nog steeds. We moeten er voor waken dat er echt een periode aanbreekt dat men het zich niet meer kan veroorloven een puntje te laten liggen. Dan wordt de druk erg groot. Je gelijkwaardig tonen aan de tegenstander is voor ploegen die hunkeren naar een overwinning lang niet altijd genoeg. Vaak lukt het dan net niet en ontbeert men dat beetje geluk dat nodig is. Hoe langer succes dan uitblijft, hoe moeilijker het ook wordt dat geluk af te dwingen.

Zonder geluk vaart niemand wel en dat geldt nadrukkelijk voor teams die het niet zo voor de wind gaat. Eensgezind ervoor zorgen dat het zelfvertrouwen geen knak krijgt en blijven hopen op wat meer fortuinlijke momenten.

Zondag a.s. rekenen we erop een keer wel tot de gelukkigste te mogen horen!

Geluk was er afgelopen vrijdag in ieder geval wel voor alle deelnemers aan de sponsorbijeenkomst. De aanwezigen genoten volop van een bijzonder gezellig avondje dat in het teken stond van het bedanken van al die sponsros die onze vereniging willen steunen.

De organiserende sponsorcommissie verdient een woord van dank voor de keurig verzorgde avond! Prima werk!

Terug naar het overzicht